Bestel online jouw ontbijt, lunch, high tea en gebak!

BESTELLEN OF RESERVEREN

Blog

Gezond ontbijten, lunchen en genieten in Enschede

Bij De Branderie in Enschede kun je terecht voor een heerlijk vers ontbijtje, voor een uitgebreide lunch, high tea, homemade taarten en ander lekkers. Helaas mag je nu niet bij ons binnen komen zitten, maar wij maken jouw bestelling graag klaar voor take away. We hebben in onze menukaart ook extra aandacht besteed aan gezonde opties. Zoals onder andere, een breed assortiment gezonde taarten, glutenvrij brood, warme havermout en een açai bowl.

Lees verder »

Het begon allemaal met een droom en passie voor lekker eten en goede koffie!

In de zomer van 2014 begon het echte dromen. Zullen we het gewoon gaan doen? Een paar maand later kregen we de sleutel en kon het klussen beginnen.
Met dank aan vrienden en familie opende kort daarna De Branderie. Een lunchroom waar iedereen zich thuis voelt en alles huisgemaakt is. Zo bakken wij elke ochtend vers brood en worden al onze ambachtelijke taarten en koeken in eigen oven gebakken. Sinds 2018 hebben we uitgebreid met heerlijke verse ontbijtjes en zijn al onze barista’s gecertificeerd! Inmiddels staat er een geweldig enthousiast team, die elke dag met veel liefde voor iedereen
klaarstaan.
Dus voor een heerlijke koffie, een smakelijke lunch en ontbijt of een goed stuk taart ben je bij De Branderie van harte welkom!