Allergenen

Over Allergenen

In verband met de nieuwe regelwetgeving, brengen wij u graag op hoogte van de producten die wij verwerken in onze keuken tijdens de bereiding van ontbijt, lunches en . Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. Op onderstaande afbeelding vindt u alle allergenen die mogelijk in ons assortiment zijn verwerkt.

Allergenen en diëten, die in de keuken van De Branderie voorkomen zijn zaden, noten, melkproducten en vele andere allergenen. Uiteraard is het mogelijk rekening te houden met speciale dieetwensen. Indien u duidelijk aangeeft met welk dieet of allergeen onze koks rekening kunnen houden , dan zorgen we dat deze persoon een aparte plate aangeleverd krijgt. Ondanks dat er zorgvuldig gewerkt wordt, is het altijd mogelijk dat er toch nog sporen aanwezig zijn in onze keuken.

 

We weten hoe gevaarlijk bepaalde allergieën kunnen zijn, dus nemen we dit zeer serieus en bepalen in overleg met de klant wat wel en niet mogelijk is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.